Seclion Finnish Information Security Cluster (FISC) -jäsenyritykseksi

  • helmikuuta 5, 2021

Iloksemme voimme ilmoittaa, että Seclion on hyväksytty Finnish Information Security Clusterin (FISC) jäseneksi helmikuun alusta alkaen.

”Finnish Information Security Cluster – Kyberala ry on kyberturvallisuusalan etujärjestö ja verkostoitumisalusta. Jäsenistömme koostuu kansallisesti merkittävistä tieto- ja kyberturvallisuustuotteita ja -palveluita tarjoavista organisaatioista sekä kumppanuusjäsenistä. Toimimme osana Teknologiateollisuus ry:tä. Tavoitteenamme on kasvattaa ja kansainvälistää jäsenistömme liiketoimintamahdollisuuksia, edistää kyberturvallisuusosaamisen laajamittaista hyödyntämistä yhteiskunnassa sekä luoda hyödyllisiä verkostoja kaikkien sidosryhmien kanssa. Kyberturvallisuus koskettaa koko yhteiskuntaa – rakennamme turvallista ja menestyvää digitaalista Suomea.”

Lähde ja lisätietoa: https://www.fisc.fi/

 

”Seclion on tuottanut jo pitkään kokonaisturvallisuuden suunnittelu- ja konsultointipalveluita. Samalla olemme todenneet, että tarve ja kysyntä tarjoamillemme tietoturva- ja kyberturvallisuuspalveluille on kasvanut jatkuvasti. Asiakkaamme arvostavat erityisesti Seclionin monipuolisuutta, joka tarkoittaa käytännössä kykyä ratkaista moniulotteisia turvallisuushaasteita ja kehittää turvallisuutta laaja-alaisesti yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Tulemme panostamaan tulevina vuosina vahvasti tieto- ja kyberturvallisuuspalveluidemme kehittämiseen, joten koimme samalla luontevaksi hakea kyberturvallisuusalan ammattilaisten etujärjestö FISC:n jäsenyyttä. Toivomme myös samalla voivamme verkostoitua nykyistä paremmin muiden kyerturvallisuusalan toimijoiden kanssa. ” Taustoittaa Seclionin liiketoimintajohtaja Niko Ryhänen.

Finnish Information Security Clusterin kaikki jäsenyritykset ovat nähtävillä osoitteessa: https://www.fisc.fi/jasenet/

 

  • Saatat olla kiinnostunut myös seuraavista:

 

 

  • Seclion Oy on Suomen johtava turvallisuuteen erikoistunut asiantuntijayritys. Tuotamme ainoastaan erityisosaamista vaativia suunnittelu- ja konsultointipalveluita, jonka vuoksi voimme tarjota asiakkaillemme aidosti puolueettomia ja alan toimijoista riippumattomia turvallisuusasiantuntijoita.

    Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin palveluistamme täällä.