Asiakastarina: Seclion ja SYK

  • marraskuuta 30, 2021

Seclion ylpeänä esittää, asiakastarina: Seclion ja SYK. Katso videolta lisätietoja yhteistyöstämme.

 

”Suomen yliopistokiinteistöillä tunnistettiin, että kampusturvallisuustyön kaikki osa-alueet eivät olleet niin hyvin koordinoitu kuin niiden pitäisi olla. Seclion on auttanut meitä kehittämään kampusturvallisuutta yhteistyössä asiakkaiden kanssa, mutta myös koordinoinut ja auttanut tunnistamaan vastuita, joita kullakin osapuolella kampusturvallisuustyössä on.” Kertoo SYK:n ylläpitopäällikkö Ville Kautto.

”Seclion on meille kampuksen käyttäjänä tuonut selkeyttää vastuuasioihin ja ihan käytännön toimiin turvallisuusasioissa kampuksella. Säännöllisistä turvallisuuskävelyistä yhdessä kiinteistön omistajan ja turvallisuuskonsultin kanssa on saatu merkittävä hyöty ja niitä tehdään aina kampusturvallisuustapaamisten yhteydessä ja samalla kartoitetaan, että kaikki tarvittavat toimenpiteet on tehty. Lisäksi erityisesti tulityöpaikkojen kartoittaminen ja tulityölupakäytäntöjen selkeyttäminen, eli kuka vastaa mistäkin, on ollut merkittävä apu.” Kuvaa tilannetta tilapalvelupäällikkö Tuomas Nevalainen LUT yliopistoilta.

”Seclion myös vaatii meidän asiakkailtamme osallistumista, josta olen itse erittäin tyytyväinen, eli käymme turvallisuuspalavereissa yhdessä läpi miten asiat ovat edenneet ja miten tavoitteisiin päästään. Eli saamme myös sellaista aitoa sparraamista, joka monelta konsultilta puuttuu. Tämän parin vuoden kokemuksen perusteella Seclion on ollut todella hyvä yhteistyökumppani, joka kuuntelee meitä ja haluaa kehittää asioita yhdessä. Eli kyllä tällä kokemuksella Seclionia voi suositella myös muille.” Kautto jatkaa.

”Seclionin asiantuntijoilta on saanut aina apua kun on kysytty ja se on ollut meille selkeä väylä mitä kautta lähteä selvittämään erilaisia ongelmakohtia. Voin suositella Seclionia lämpimästi.” Päättää Tuomas Nevalainen.

 

Voit tutustua Seclionin asiakastarinoihin täällä: https://info.seclion.fi/turvallisuuskonsultointi-asiakastarinat