Seclion ja Väylävirasto yhteistyöhön valtakunnallisessa turvallisuushankkeessa

  • elokuuta 9, 2020

Seclion Oy on valittu turvallisuuskonsultiksi Väyläviraston valtakunnalliseen turvallisuuden kehityshankkeeseen. Työt on aloitettu nykytilan kartoituksilla, jonka jälkeen siirrytään teknisen ja toiminnallisen tavoitetilan kuvaamiseen yhteistyössä Väyläviraston omien asiantuntijoiden kanssa.

Osana hanketta Väylävirasto haluaa varmistaa, että sen vastuulla olevat tilat ovat jatkossakin käyttäjilleen turvallisia ja että nyt valittavat uudet ratkaisut tulevat kestämään aikaa ja samalla tukemaan viraston toimintaa myös tulevaisuudessa.

”Hanke on saatu käyntiin Seclionin kanssa hienosti ja sovitussa aikataulussa. Seclion ymmärtää julkisille toimijoille tärkeiden näkökulmien merkityksen, jonka lisäksi hankkeeseen nimetyillä asiantuntijoilla on hankkeessa tarvittavaa syvällistä turvallisuuden substanssiosaamista, sekä kokemusta vaativien valtakunnallisten hankkeiden läpiviemisestä.”, kertoo Väyläviraston projektipäällikkö Kristian Granlund.

”Olemme ylpeitä siitä, että Väylävirasto valitsi Seclionin kumppanikseen tähän haastavaan mutta samalla äärimmäisen mielenkiintoiseen turvallisuushankkeeseen. Tulemme kantamaan vastuun siitä, että osana hanketta Väylävirasto saa sille soveltuvat, turvalliset, toiminnallisesti kestävät ja kustannustehokkaat ratkaisut. Seclionilla on kokemusta laajojen kokonaisuuksien suunnittelusta ja Suomen johtavana turvallisuusasiantuntijaorganisaationa voimme kiinnittää hankkeeseen riittävästi osaavia resursseja.”, sanoo Seclion Oy:n johtava asiantuntija Juha Laamanen.

vayla_alla_fi_sv_rgb

 

Seclion_Logo_Large_TP