TURVALLISUUSTIETOA

 

TIEDOTE: Nimitysuutisia Seclionilla

Posted by Niko on Aug 15, 2022 7:45:00 AM

Seclion Oy on organisaatioiden kokonaisturvallisuuden kehittämiseen erikoistunut suunnittelu- ja konsultointiyritys. Seclion on olemassa, jotta Suomessa toimivilla organisaatioilla olisi edellytykset turvalliselle toiminnalle myös tulevaisuudessa.

Niko Ryhänen on nimitetty Seclion Oy:n toimitusjohtajaksi 2.8.2022 alkaen. Ryhänen on Seclionin perustajaosakas ja hän siirtyy toimitusjohtajaksi nykyisestä liiketoimintajohtajan tehtävästä. Väistyvä toimitusjohtaja Harri Wahlroos jatkaa edelleen yhtiön hallituksen puheenjohtajana.

Jari Mattila nimitetään Seclion Oy:n myyntijohtajaksi 1.9.2022 alkaen. Mattila ottaa vetovastuun Seclionin kiinteistöturvallisuuden myyntitiimin rakentamisesta sekä uusasiakashankinnasta.

 

Uuden toimitusjohtajan katsaus:

Viime vuodet ovat olleet Seclionille pandemiasta huolimatta menestyksekkäitä ja olemme onnistuneet yhdessä koko henkilöstön voimin rakentamaan Seclionista kokonaisvaltaisen turvallisuuskumppanin asiakkaillemme, sekä hyvän ja halutun työpaikan turvallisuusalan ammattilaisille.

Määrätietoiset panostuksemme palveluiden korkean laadun varmistamiseen, sekä erityisesti kiinteistöturvallisuuden palveluiden tuotteistamiseen ovat johtaneet tilanteeseen, jossa palveluidemme kysyntä on ajoittain jopa ylittänyt odotuksemme.

Tänä päivänä Seclion on yksi Suomen johtavista turvallisuusasiantuntijayrityksistä. Asiakkainamme on organisaatioita niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta, valtionhallinnosta aina yksittäisiin kiinteistöyhtiöihin ja suuriin pörssiyhtiöihin.

Autamme asiakkaitamme ratkaisemaan konkreettisia ongelmia, jotka liittyvät hallinnolliseen, fyysiseen tai kyberturvallisuusympäristöön. Jokainen toimeksianto hoidetaan luottamuksella, läpinäkyvästi ja laadusta tinkimättä.

Seclion aikoo jatkaa valitsemallaan fiksun kasvun polulla. Alusta saakka kantaneet arvot, eli luottamus, läpinäkyvyys ja tinkimättömyys, antavat edelleen selkärangan kaikelle kehitykselle ja kasvulle.​ Olemme jatkossakin mukana erilaisissa turvallisuuden tutkimus- ja kehityshankkeissa ja osallistumme aktiivisesti yritysten ja viranomaisten yhteistoimintaharjoituksiin.

Uskon vahvasti, että erityisesti nykyisestä haastavasta maailmanpoliittisesta tilanteesta johtuen, moni Suomessa toimiva organisaatio tulee jatkossakin hyödyntämään Seclionin osaamista ja kokemusta mm. huoltovarmuuskriittisten organisaatioiden turvallisuuden kehittäjänä.

Seclionia ei olisi ilman sen työntekijöitä. Kasvava, yli 20-henkinen tiimimme on ratkaisukeskeinen, ammattitaitoinen ja maanläheinen. Seclionin “leijonalauma” on jatkossakin sen tärkein pääoma, jonka työntekijäkokemus on yrityksen paras myyntivaltti ja erinomaisen asiakastyytyväisyyden tae.

Sitouttamalla nykyiset työntekijät ja palkkaamalla uusia, yhteiset arvot ja ammatillisen intohimon jakavia ihmisiä, Seclion tulee lisäämään organisaatioiden edellytyksiä turvalliselle toiminnalle kasvavassa määrin myös tulevaisuudessa.​

Niko Ryhänen

toimitusjohtaja

Seclion Oy

 

  • Mikäli haluat lisätietoa yllä olevista aiheista tai haluat keskustella turvallisuuteen liittyvistä asioista, ota rohkeasti yhteyttä!

  •  

Varaa palaveri

- Yhteydenottolomake

 

Topics: Seclion, Tiedote