<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=200535291051472&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

TURVALLISUUSTIETOA

 

Stig Heikkinen nimitetty palvelujohtajaksi 1.4.2021 alkaen

Posted by Niko on Apr 1, 2021 8:00:00 AM

Stig Heikkinen, LSM, turvallisuusalan tradenomi (AMK), on nimitetty 1.4.2021 alkaen Seclion Oy asiantuntijapalvelut liiketoimintayksikön palvelujohtaksi.

Stig Heikkinen on työskennellyt turvallisuusalalla yli 20 vuoden ajan muun muassa erilaisissa asiantuntija- ja projektinjohtotehtävissä. Heikkisen vahvuuksia ovat monipuolinen osaaminen sekä kokemus turvallisuudesta ja riskienhallinnasta, sekä erityisesti turvatekniikasta ja lukitusjärjestelmistä.

Palvelujohtajan roolissa Heikkinen vastaa asiantuntijapalvelut liiketoimintayksikön palvelutuotannon sekä laadunvalvonnan varmistamisesta. Samalla Heikkinen liittyy liiketoimintayksikön johtoryhmään.

Lisätietoa: Stig Heikkinen

  •  

 

  • Seclion Oy on Suomen johtava turvallisuuteen erikoistunut asiantuntijayritys. Tuotamme ainoastaan erityisosaamista vaativia suunnittelu- ja konsultointipalveluita, jonka vuoksi voimme tarjota asiakkaillemme aidosti puolueettomia ja alan toimijoista riippumattomia turvallisuusasiantuntijoita.

    Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin palveluistamme täällä. 

     

Topics: turvallisuuskonsultointi, Tietoturvallisuus, Tiedote, kyberturvallisuus