Asiakastarina: Seclion ja Metropolia

  • syyskuuta 20, 2020

Seclion ylpeänä esittää, asiakastarina: Seclion ja Metropolia. Katso videolta mistä on kyse ja kuinka onnistuimme.

 

"Metropolialla on viime vuosien aikana uudistettu kampusrakenne, jossa toiminnot on siirretty neljälle kampukselle. Kulkuri -hanke on ollut osa tätä kampusuudistusta ja Seclion on ollut siinä keskeisessä roolissa". Kertoo projektinjohtaja Simo Hoikkala Metropolialta.

"Haasteena oli tilanne, jossa sekä Metropolian kulunvalvontajärjestelmä että kameravalvontajärjestelmät olivat elinkaarensa loppupäässä. Samassa yhteydessä kun kampusrakennetta uudistettiin, pystyimme uudistamaan myös turvallisuusjärjestelmät". Taustoittaa Metropolian IT-palvelupäällikkö Mikko Mäkelä.

"Normaalin toiminnan tuli pyöriä koko kampushankkeen ajan ja sen vuoksi oli erittäin tärkeää että projektin vetovastuussa on asiansa osaava ja ammattimainen organisaatio. Jos haluatte hyvää projektinhallintaa ja asiantuntevaa osaamista, niin suosittelen ottamaan yhteyttä Seclioniin". Sanoo Metropolian turvallisuuspäällikkö Ari Hyvönen.

”Olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet olla Metropolian tukena tässä mielenkiintoisessa ja haastavassa kampusuudistuksessa. Yhteistyö Metropolian asiantuntijoiden sekä hankkeen sidosryhmien kanssa on sujunut mallikkaasti. sanoo hankkeen vetovastuussa ollut Seclion Oy:n vanhempi turvallisuusasiantuntija Jukka Ulaska.

 

Voit tutustua Seclionin asiakastarinoihin täällä: https://info.seclion.fi/turvallisuuskonsultointi-asiakastarinat