<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=200535291051472&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Malviala on ylpeästi suomalainen perheyritys, jonka perinteikkäissä tuotteissa maistuu kokemus ja tekemisen ilo. Kuten muillakin elintarvikealan toimijoilla, myös Malvialalle laatu on tärkeä osa tuotantoprosessia.

Malviala työllistää 59 henkilöä ja yrityksen liikevaihto oli 2018 27,6 M€.

Malviala Oy otti Spotillan käyttöön kunnossapitojärjestelmänä neljässä toimipisteessään. Videolla malvialan Laatupäällikkö Pasi Jänisoja kertoo kokemuksistaan Spotillasta. 

 

Spotilla kunnossapito - Malviala Oy - Asiakastarina


Spotilla soveltui Malvialalle esimerkiksi siksi, että sen avulla hygieniavapautuksiin liittyvä prosessi on helposti hoidettavissa mobiilisi. Kun huolto- tai kunnossapitotehtävä on tehty, saadaan helposti välitettyä tieto hygieniavapautuksesta vastaaavalle taholle. Kaikki dokumentoituu järjestelmään, jolloin laatu voidaan myös käytännössä todentaa. NFC-Tagien lukeminen laitteilla avaa suoraan oikeat laitetiedot, jolloin kirjausten tekeminen on helppoa ja ne tulee tehdyksi! 

Kunnossapitojärjestelmän on tärkeää pystyä vastaamaan lattiatason tarpeisiin - silloin sitä käytetään ja sen hyödyt realisoituvat organisaatiolle.

Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että saamme olla pieni osa Malvialan menestystarinaa.

 

 

 

Jätä kommentti:

Tähän liittyvät blogitekstit:

Kadonnutta tietoa etsimässä - laitetietojen hallinnan ABC

Lauri | heinäkuuta 31, 2020

Olipa kerran yritys, jonka laitekannan tiedot olivat oikein ja ajantasalla...

Totta vai tarua? Onko mahdollista, että...

Tähän liittyvät blogitekstit:

Jouni

Posted by:- Jouni

spotilla ohjelmisto

Uusimpia artikkeleita

Suosituimpia artikkeleita