<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=200535291051472&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Spotilla kunnossapito- ja kalustonhallintasovellus on ollut käytössä Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksella jo hetken aikaa. Katso videolta asiakkaamme kommentit siitä, miten Spotilla toimii ja miten se auttaa päivittäistä toimintaa.

Spotilla ja Itä-Uudenmaan pelastuslaitos - Asiakastarina_v2


Spotilla soveltui Itä-Uudenmaan pelastuslaitokselle erityisesti siksi, että sen avulla erilaiset kalustonhallinnan tehtävät voidaan helposti suorittaa mobiilisovelluksella. Kestävä laitemerkintä on tärkeää pelastuslaitoksen kalustossa, ja Spotillan NFC Tagit toimivat tässä tarkoituksessa hyvin. Alempaa pääsee tutustumaan artikkeliin, jossa NCF Tagit laitettiin kirjaimellisesti happotestiin.

Tärkeä työ, vaativat olosuhteet, kattava ja helppokäyttöinen ratkaisu tukemaan tätä toimintaa. Se jos mikään on tärkeää, että pelastuskalusto on kunnossa. Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana kansallisesti tärkeän toimialan päivittäisen toiminnan kehittämisessä. 

 

 

 

Jätä kommentti:

Tähän liittyvät blogitekstit:

Kadonnutta tietoa etsimässä - laitetietojen hallinnan ABC

Lauri | heinäkuuta 31, 2020

Olipa kerran yritys, jonka laitekannan tiedot olivat oikein ja ajantasalla...

Totta vai tarua? Onko mahdollista, että...

Tähän liittyvät blogitekstit:

Spotilla asiakastarina - Malviala Oy

Jouni | maaliskuuta 6, 2020

Malviala on ylpeästi suomalainen perheyritys, jonka perinteikkäissä tuotteissa maistuu kokemus ja tekemisen ilo. Kuten...

Lauri

Posted by:- Lauri

spotilla ohjelmisto

Uusimia artikkeleita

Suosituimpia artikkeleita