Kukaan tuskin haluaa enää nykypäivänä käyttää lippulappuja ja erilaisia muistioita tai Excel työkirjoja tiedon hallintaan. Etenkään silloin, kun kalustoa ja henkilöstöä on paljon. Voidaan sanoa, että kyseessä on ns. "tekemätön paikka" kenelle hyvänsä kalustopäällikölle. Kirjanpito ei ole ajantasalla, laitteita ja kalustoa häviää ja työntekijä ovat tyytymättömiä. koska tuntuu että homma ei ole hallussa. Turhaa aikaa ja rahaa hävitetään "sekoiluun. 

Olemme laatineet kalustonhallinnan digitalisoinnin prosessikuvaukset, jotka kuvaavat miten asia voitaisiin ratkaista soveltuvan ohjelmiston avulla helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Prosessikuvaukset näyttävät visuaalisesti, miten asia voisi parhaimmillaan toimia.

image

Oleellista on tunnistaa, että mitä enemmän kalustoa ja ihmisiä prosessiin liittyy, sitä tärkeämpää on, että käytetyt työkalut (ohjelmistot tai järjestelmät) palvelevat aidosti yrityksen tarpeita. Silloin kun ohjelmistot ovat riittävän helppokäyttöisiä ja selkeitä, ei niitä koeta ylimääräisenä taakkana vaan niiden koetaan aidosti helpottavan työn tekemistä. Tällöin saavutetaan tuloksia.

Digitalisoimalla kalustonhallinnan prosessit säästetään selvää rahaa. 

Lataa prosessikuvaukset ilmaiseksi tästä

Mikäli sinua kiinnostaa helppokäyttöinen ja tehokas kalustonhallinnan ratkaisu, tutustu Spotillaan täällä.

 Lue lisää: Mitä tarkoitaa työkoneiden ja työkaluston hallinta? Onko GPS-paikannus kalustonhallinnassa kustannustehokasta? Miten kaluston seuranta ja varaukset on järkevää toteuttaa? Miten estetään kalustohävikkiä? Kalustonhallinnan digitalisoinnin ABC. Minkälainen on toimiva laitekortti tai konekortti?

 

Aihealueet: kalustonhallinta

Jätä kommentti:

Tähän liittyvät blogitekstit:

Nykyteknologiaa ääriolosuhteissa! Mikä on kestävä laitemerkintä?

Jouni | lokakuuta 23, 2019

”E pur si muove!”  totesi Galileo Galilei vuonna 1633. Nyt vuonna 2019 olemme todenneet, että ”Se toimii edelleen!"

Tähän liittyvät blogitekstit:

Tehosta toimintaa sähköisillä lomakkeilla!

Harri | syyskuuta 4, 2019

Vieläkö teidän toiminnassanne täytellään paperisia lomakkeita, joita sitten myöhemmin etsitään ja yritetään tulkita?

Harri

Posted by:- Harri

spotilla ohjelmisto

Uusimia artikkeleita

Suosituimpia artikkeleita